LUCARNE - Krantstraat - Koenestraat - VeenendaalLUCARNE, dit kleinschalige project ligt in de deelwijk De Straten in Veenendaal-oost.

Het project bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningen aan de Krantstraat en 1 vrijstaande  woning aan de Koenestraat.

Lekker ruime woningen, centraal gelegen en ook nog eens levensloop bestendig door zowel een woon- als slaapprogramma op de begane grond.

 

De naam Lucarne verwijst naar het franse woord voor ‘dakkapel’ wat weer karakteristiek is voor het gevelontwerp van de woningen.CADRES - buurtschap de Straten - Veenendaal-oostCADRES, dit kleinschalige project ligt in de deelwijk De Straten in Veenendaal-oost.

Het project bestaat uit 2 hoekwoningen en 8 tussenwoningen.

 

De naam Cadres verwijst naar het franse woord voor ‘kaders’ wat weer karakteristiek is voor het gevelontwerp van de woningen.


COURT16 - buurtschap de Hoven - Veenendaal-oostCOURT 16 ligt in het buurtschap De Hoven in Veenendaal-oost.

Het project bestaat uit 4 karakteristieke hoek-woningen, waarvan 2 met garage, en 12 tussenwoningen.


 

Hof van VERDI - Engelaanhof - Meurshof - VeenendaalHof van Verdi ligt in de buurtschap De Hoven in Veenendaal-oost.

Het project bestaat uit 4 twee-onder-een-kapwoningen en 16 sielijke hofwoningen.

De vier royale twee-onder-een-kapwoningen liggen aan een groen hofje. Ze hebben een karakteristiek uiterlijk en bieden volop ruimte voor het hele gezin. Verder geniet u van een privacyrijke tuin en oprit met plaats voor twee auto's.

De 16 hofwoningen zijn in vier intieme blokjes van vier woningen gerealiseerd. Er zijn acht tussenwoningen en acht hoekwoningen. Opvallend zijn de zitjes aan de voorzijde van de woningen met vrij uitzicht op de brede groenstrook in het hofje.
 

Hof van Plattenburg - Beeldhouwerstraat - Plattenburgerweg - ArnhemHof van Plattenburg ligt in de oude wijk Plattenburg in Arnhem.

Hier is een keinschalig woongebied gecreŽerd op de oude locatie van een garagecomplex. Op de hoek van de Plattenburgerweg en de Beeldhouwerstraat staan nu 20 ruime eengezinswoningen met een karakteristieke bouwstijl.
 
Plattenburg kenmerkt zich door een gemengde bebouwing met veel groen en optimale voorzieningen in de buurt.
 
De woningen in de Hof van Plattenburg zijn zo gesitueerd dat er een sfeervol hofje ontstaat is. Bovendien is er ruimte gecreŽerd voor een veilig besloten parkeerterrein waar iedere woningeigenaar de beschikking heeft over een parkeerplaats. Het parkeerterrein is eigendom van de bewoners van de Hof van Plattenburg.
 

NEXTLEVEL 2.0 - Van Amerongenerf - Van Dijkerf - Veenendaal


Deze tweede fase met starterswoningen ligt in het zuidelijke deel van het deelgebied de Erven van de wijk Buurtstede in Veenendaal-oost.
In de Erven zie je een afwisselend beeld aan soorten woningen. Opvallend zijn de pergola’s of veranda’s die de woningen in deze buurt kenmerken. Hier proef je een dorpse sfeer. Knusse erfjes maken van De Erven een aangename plek om te wonen.

Het project bestaat uit 7 + 6 woningen.
De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping 3 slaapkamers en badkamer en een vaste trap naar de zolder met ruime indelingsmogelijkheden.
Een aantal hoekwoningen heeft optioneel de mogelijkheid van een garage.

NEXTLEVEL - Van de Brinkerf - Van Garderenerf - Van Hunnikerf - Van de Loosdrechterf -

VeenendaalDeze starterswoningen liggen in het deelgebied de Erven, aan de noord-oost kant van de wijk Buurtstede in Veenendaal-oost.
In de Erven zie je een afwisselend beeld aan soorten woningen. Opvallend zijn de pergola’s of veranda’s die de woningen in deze buurt kenmerken. Hier proef je een dorpse sfeer. Knusse erfjes maken van De Erven een aangename plek om te wonen.

Het project van 16 woningen bestaat uit vier intieme blokjes van 4 woningen. Er zijn dus 8 tussenwoningen en 8 hoekwoningen. Parkeren gebeurt zo veel mogelijk in de hofjes om de hoek waardoor auto’s voor een belangrijk deel uit het straatbeeld verdwenen zijn.
 
De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping 3 slaapkamers en badkamer en een vaste trap naar de zolder met ruime indelingsmogelijkheden.
Een aantal hoekwoningen heeft optioneel de mogelijkheid van een garage.
 

ENTRADA S”LIDO - 100 appartementen Erasmusstraat - Veenendaal

Twee unieke woontorens in Dragonder-oost.
Dit markante en bijzonder architectonisch vormgegeven nieuwbouwproject ligt aan de entree van de nieuwe woonwijk Dragonder-oost zuidelijk deel. Het project bestaat uit twee unieke woontorens die samen ťťn entiteit vormen: Sůlido met 50 koopappartementen en Entrada met 50 huurappartementen.
 
Buitengewoon mooie uitzichten.
De woontorenr tellen twaalf verdiepingen en zijn circa 40 meter hoog. Dat staat garant voor buitengewoon mooie uitzichten. De appartementen hebben een panoramisch uitzicht over de Blauwe Hel, een natuurreservaat ten zuiden van de bouwlocatie.
 
Sfeervolle uitstraling.
De fraaie maar degelijke architectuur met zijn horizontale strokengevel en de sfeervolle uitstraling worden perfect gecombineerd in deze woongebouwen. De appartementen zijn ruim en vooral bijzonder licht. Hier voelt iedereen zich thuis!

Dit project is een ontwikkeling van OPUS projecten met LATEI projectontwikkeling in combinatie met Patrimonium woonstichting Veenendaal

DE GOUWEN - Macbridestraat - Veenendaal

Deze eigentijdse eengezinswoningen 'de Gouwen' liggen aan de zuidkant van Dragonder-oost zuidelijk deel. De woningen hebben standaard een terrasvlonder met pergola op het zuiden en aan het water.

De bewoners konden kiezen uit een speelse indeling van de begane grond. Deze kon bestaan uit een tuinkamer, grote keuken, slaapkamer of een werkkamer. Ook de bergingsgrootte was te bepalen.
De woonkamer is gesitueerd op de 1e verdieping. Het parkeren is gesitueerd op eigen erf.

Een creatieve woning in de wijk Dragonder-oost in Veenendaal.


QUATTRO VILLA's -  Nansenweg - VeenendaalSculpturale villa’s waarbij de toekomstige bewoners bepalend zijn geweest voor het definitieve uiterlijk. De koper heeft zelf de inhoud van de woning bepaalt.  Zo zijn er woninigen in 2 woonlagen gerealiseerd of met een 3e woonlaag met een dakterras, een ”medium-room“ of een ”maxi-room“ als uitbreiding.

 

De architect heeft een woning ontworpen waar de koper zelf zijn woonruimte heeft kunnen bepalen.

 

Deze variŽren van ca. 350 m≥ tot 500 m≥. Woningen op ruime kavel met 2 parkeerplaatsen. Woningen met heel veel woonmogelijkheden in de wijk Dragonder-oost in Veenendaal.

 

 HET WOONRIF - 14 koraalwoningen - Hugo de Grootstraat - Veenendaal
Aan de Hugo de Grootstraat zijn 14 bijzondere woningen met garage gerealiseerd.

De woningen sluiten aan bij de geluidswal langs de nieuwe Rondweg - Oost.

De woningen zijn zodanig ontworpen dat de verblijfsruimten aan de stille zijde gelegen zijn.

 

Alle woningen hebben aan de achterzijde op de 1e verdieping een (zeer) royale tuin, die gelegen in de luwte van de geluidswal.

 

Bijzondere woningen in de wijk Dragonder-oost in Veenendaal

 


GROOT PETENBOSCH - 25 appartmenten Jac. P. Thijsselaan - Veenendaal
Appartementencomplex aan de Jac. P. Thijsselaan te Veenendaal bestaande uit 25 luxe wooneenheden met parkeergarage.

Een complex met een grote variŽteit aan appartementen van ca. 85 tot 180m≤.

 

Een prachtig gevarieerd wooncomplex in de wijk Petenbos in Veenendaal.HERENHUIZEN - 6 royale woningen aan de Bilderdijkstraat/De Clerqstraat - Veenendaal
Aan de Bilderdijkstraat/De Clerqstraat zijn 6 royale herenhuizen met garage gerealiseerd. Twee vrijstaande en 4 twee-onder-een-kap-woningen in een klassieke stijl, passend bij de oude woonomgeving van de Kerkewijk.

 

Een bijzonder inspassingsproject in een aloude woonomgeving.

 
DIAMANT III - kantoorgebouw - VeenendaalKantoorgebouw van ca. 4440 BVO m2 in 9 bouwlagen met ruime parkeergelegenheid aan de Vendelier. Een kantoorgebouw met een dominante uitstraling en herkenbaarheid langs de drukbereden A12.MISPEL - 12 royale woningen met garage - VeenendaalAan de Mispel zijn 12 royale woningen met garage gerealiseerd. Woningen met een kenmerkende architectuur, waarbij de voorgevels opgetrokken zijn uit zeer dikke steen. De naar de straat groten deels gesloten gevelwand geeft een groot gevoel van privacy in de woning. De op het dak geplaatste en naar het zuiden gerichte lichtkap zorgt weer voor een ruime lichtinval in het hart van de woning.FRAMBOOS - 12 royale woningen met garage - Veenendaal

 
Aan de Framboos zijn 12 royale woningen met garage gerealiseerd. Kenmerkend voor deze woningen is de naar het zuiden gerichte lichtkap op het trappenhuis
Kantoor met showroom langs Rondweg-Oost - Veenendaal
Aan de Smalle Zijde, langs de Rondweg - Oost is een gebouw van ca. 1700 m2 gerealiseerd.

Op de begane grond een showroom van ca. 620m2 en op de 1e en 2e verdieping in totaal ca. 1100 m2 kantoorruimte.VLIEGEZWAM - 7 luxe villa's met garage - Veenendaal
Aan de Vliegezwam zijn luxe villa’s met garage op ruime kavels van ca. 425 m≤. gerealiseerd.

De villa’s bestaan uit 3 woningtypen met elk hun specifieke woonmogelijkheden. Daarnaast vormen de verschillende dakvormen een afwisselend straatbeeldPETENBOS-OOST - 102 eengezinswoningen - VeenendaalAan de Paddenstoelenlaan, de Honingzwam, de Koraalzwam en de Vliegezwam is een heel gevarieerd woonblok gerealiseerd met een diversiteit aan woningen. Zo hebben de naar het zuiden gerichte woningen een uitgebouwde entree, sommige kopwoningen hebben een zij-erker, enkele hoekwoningen hebben 3 bouwlagen met plat dak. Parkeren gebeurt hoofdzakelijk op kleine binnen terreintjes en/of op eigen erf. Een aantal woningen heeft een gemetselde garage.LINNEUSLAAN - appartementen - Veenendaal
Aan de Linneuslaan te Veenendaal zijn 3 appartementen gebouwen gerealiseerd.

Door de vorm en ligging van de gebouwen met de entree op de hoek gesitueerd, is er een bijzondere architectuur ontstaan.PROF OUDPARK - 16 2-onder-1-kap woningen met garage - Ede

Aan het Prof. Oudpark zijn 16 2-onder-1-kap woningen met garage gerealiseerd.

De woningen worden gekenmerkt door hun speciale gevelstructuur en de lessenaarkap.

De woonkamers die in de tussenbeuk zijn gesitueerd hebben een hogere verdiepingshoogte.

 


THEEHEUVELLAAN - 14 2-onder-1-kap woningen met garage - VeenendaalAan de Theeheuvellaan zijn 14 2-onder-1-kap woningen met garage gerealiseerd.

Deze ruime woningen kenmerken zich door hun bijzondere voor- en achtergevel.